Επισκέψεις του Υπηρεσιακού Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Φίλιππου Σπυρόπουλου στα Ανώτατα Δικαστήρια της Χώρας

Επισκέψεις του Υπηρεσιακού Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Φίλιππου Σπυρόπουλου στα Ανώτατα Δικαστήρια της Χώρας

Σειρά επισκέψεων στα Ανώτατα Δικαστήρια της Χώρας πραγματοποίησε, σήμερα, 30 Μαΐου 2023, ο Υπηρεσιακός Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Φίλιππος Σπυρόπουλος.

Ειδικότερα, ο κ. Σπυρόπουλος συναντήθηκε διαδοχικά με την Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας κυρία Ευαγγελία Νίκα, με την Πρόεδρο και τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κυρία Μαρία Γεωργίου και κ. Ισίδωρο Ντογιάκο, αντίστοιχα, την Προεδρεύουσα Αντιπρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, κυρία Σωτηρία Ντούνη, τον Γενικό Επίτροπο Επικρατείας του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Σταμάτιο Πουλή, τον Επίτροπο και τον Αντεπίτροπο της Επικρατείας του Ελεγκτικού Συνεδρίου, κ. Αντώνιο Νικητάκη και κ. Ιωάννη Κάρκαλη, αντίστοιχα, καθώς και με τον Γενικό Επίτροπο Επικρατείας των Τακτικών Διοικητικών Δικαστηρίων κ. Ιωάννη Συμεωνίδη.

Επίσης, ο Υπηρεσιακός Υπουργός Δικαιοσύνης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος κ. Δημήτριο Βερβεσό και τον Πρόεδρο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου κ. Γεώργιο Ρούσκα.

Close