ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΘΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕ ΚΑΙ ΔΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΘΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕ ΚΑΙ ΔΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

27.04.2024

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης ανακοινώνει ότι στο ΦΕΚ 1285/τ. Γ΄/26.04.2024 περιλαμβάνονται πράξεις διορισμού επιτυχόντων των κατηγοριών ΠΕ και ΔΕ της προκήρυξης 1ΔΑ/2023 του αστυνομικού τομέα της Δικαστικής Αστυνομίας.

Όσοι περιλαμβάνονται στο παραπάνω ΦΕΚ διορισμού οφείλουν να παρουσιαστούν την Κυριακή 28.04.2024 στη Σχολή της Αστυνομίας στην Κομοτηνή, όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει με ανακοίνωση την 19.04.2024, έχοντας μαζί τους τα παρακάτω είδη:

 • Έγγραφα ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα/διαβατήριο)
 • Ένα (1) σάκο ταξιδίου.
 • Τουλάχιστον πέντε (5) μπλουζάκια κοντομάνικα χρώματος σκούρου μπλε/μαύρου.
 • Τουλάχιστον δύο (2) ζεύγη πιτζάμες.
 • Ένα (1) ζεύγος παντόφλες (πλαστικές).
 • Είδη ατομικής υγιεινής (οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα, σαπούνι, ξυριστικά, σαμπουάν, αφρόλουτρο, χαρτί υγείας κ.α.).
 • Τουλάχιστον έξι (6) ζεύγη κάλτσες βαμβακερές χρώματος μαύρου.
 • Τουλάχιστον δύο (2) ζεύγη αθλητικής φόρμας σκούρου χρώματος (μπλε ή μαύρου) και ένα (1) ζεύγος αθλητικά υποδήματα.
 • Τουλάχιστον μία (1) πετσέτα μπάνιου ή μπουρνούζι.
 • Τουλάχιστον δύο (2) πετσέτες προσώπου/χειρός.
 • Απαραίτητο χρηματικό ποσό για τις προσωπικές ανάγκες (πρατήριο, κυλικείο κ.λπ. για το πρώτο χρονικό διάστημα μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας μισθοδοσίας).

Σας γνωρίζουμε επίσης ότι κατά τον αυτεπάγγελτο έλεγχο των δικαιολογητικών των επιτυχόντων, των οποίων εκκρεμεί ακόμα η δημοσίευση των πράξεων διορισμού στο ΦΕΚ, προέκυψαν κάποιες   περιπτώσεις για τις οποίες συντρέχουν τα προβλεπόμενα στον ν. 4963/2022 κωλύματα διορισμού. Οι ανωτέρω που δε θα διοριστούν θα ειδοποιηθούν εντός της ημέρας μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ομοίως θα ειδοποιηθούν και οι επιλαχόντες που θα καταλάβουν τις θέσεις αυτές, καθώς και τις θέσεις εκείνες για τις οποίες έχουμε ήδη παραλάβει δηλώσεις μη αποδοχής του διορισμού.

Για τους επιτυχόντες, των οποίων η πράξη διορισμού δεν έχει ακόμα εκδοθεί, προγραμματίζεται η δημοσίευση της πράξης διορισμού  στο ΦΕΚ να γίνει αύριο.  Οι επιτυχόντες αυτοί θα πρέπει να παρουσιαστούν τη Μ. Δευτέρα 29.04.2024 στη Σχολή της Αστυνομίας στην Κομοτηνή από ώρα 10.00’ έως 18.00’ έχοντας μαζί τους ομοίως τα προαναφερθέντα είδη.

Τέλος, το Υπουργείο Δικαιοσύνης ευχαριστεί θερμά τη Γενική Γραμματέα της Γενικής Γραμματείας Νομικών και Κοινοβουλευτικών Θεμάτων και τα στελέχη της, τον Γενικό Διευθυντή του Εθνικού Τυπογραφείου και τα στελέχη του, τη Διοίκηση του Α.Σ.Ε.Π. και τα στελέχη του, την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών και τα στελέχη του, καθώς και τα στελέχη του Υπουργείου μας. Όλοι οι ανωτέρω τις τελευταίες ημέρες έχουν υπερβάλει εαυτόν εργαζόμενοι συνεχώς ακόμα και μέχρι τις μεταμεσονύχτιες ώρες και θα εργαστούν και αύριο, Κυριακή των Βαΐων, για να καταστεί δυνατή η ολοκλήρωση της δημοσίευσης όλων των πράξεων διορισμού των 500 επιτυχόντων της 1ΔΑ/2023 προκήρυξης.

Close